Leden - Tiense Veiligheidsclub

Oldtimerclub
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Leden


 
 
Info lidmaatschap
 
Het lidmaatschap voor 2021 is, net als in 2020, vastgelegd op 25 euro.

Hiervan gebruiken we een gedeelte om jullie lid te maken bij de Belgian Historic Vehicle Association (BEHVA), waar wij als club zijn aangesloten.

Grootste voordeel van het lidmaatschap bij BEHVA bestaat uit de mogelijkheid om een voordelige verzekering voor oldtimers te kunnen bekomen bij de maatschappij Marsh.

Andere voordelen zijn de regelmatige nieuwsbrieven die via mail ontvangen worden met allerlei info over alles wat met oldtimers te maken heeft (bvb. wetgeving), de vele kortingen die bekomen kunnen worden aangaande evenementen (beurzen, rondritten, …) en een 3-maandelijks magazine (Rétro Classic News).

Elke laatste zaterdag van de maand om 19u30 (in de wintermaanden om 18u30) zullen we een ledenbijeenkomst houden. Hierop worden de voorbije en komende organisaties besproken, kunnen allerlei vragen gesteld worden en kan natuurlijk gezellig gekeuveld worden.
Hiervoor sturen we telkens een uitnodiging via mail en facebook.

Deze ledenbijeenkomsten gaan door in ons clublokaal frituur Jagershof, Grote Vreunte 53 te 3473 Waanrode (Kortenaken).

Het lidmaatschap kan overgeschreven worden op rekening nummer BE91734326159576,  BIC code KREDBEBB met vermelding <<lidgeld naam + voornaam TVC 2021>> of betaald worden tijdens één van onze bijeenkomsten of activiteiten.  

Voor verdere info en/of vragen mogen jullie ons steeds contacteren.


Het bestuur.

© 2020 www.tiense-veiligheidsclub.be / Beheerder website: Bruno Vandeput
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu