Leden - Tiense Veiligheidsclub

Logo
www.tiense-veiligheidclub.be
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


 
Je kan lid worden van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC door online je gegevens in te vullen.

Elke laatste zaterdag van de maand om 19u30 zullen we een ledenbijeenkomst houden. Hierop worden de voorbije en komende organisaties besproken, kunnen allerlei vragen gesteld worden en kan natuurlijk gezellig gekeuveld worden.

Deze ledenbijeenkomsten gaan door in ons clublokaal frituur Jagershof, Grote Vreunte 53 te 3473 Waanrode (Kortenaken).

Het lidmaatschap voor 2018 is vastgelegd op 25 euro en kan overgeschreven worden op rekening nummer BE91734326159576,  BIC code KREDBEBB met vermelding <<lidgeld naam + voornaam TVC 2018>> of betaald worden tijdens één van onze bijeenkomsten of activiteiten.

Hiervan gebruiken we 5 euro om jullie lid te maken bij de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV), waar wij als club zijn aangesloten.

Grootste voordeel van het lidmaatschap bij BFOV bestaat uit de mogelijkheid om een voordelige verzekering voor oldtimers te kunnen bekomen bij de maatschappij Marsh.

Andere voordelen zijn de regelmatige nieuwsbrieven die via mail ontvangen worden met allerlei info over alles wat met oldtimers te maken heeft (bvb. wetgeving), de vele kortingen die bekomen kunnen worden aangaande evenementen (beurzen, rondritten, …) en een 3-maandelijks magazine (Rétro Classic News).

Jaarlijks organiseren we in de maand januari of februari ons clubfeest, waarbij de leden gratis (of eventueel voor een beperkt bedrag dat vastgelegd zal worden tijdens een vergadering in de maand december) mogen deelnemen.

Voor meer info:

 


Tiense Veiligheidsclub vzw
BE91 7343 2615 9576
BIC: KREDBEBB
© 2018 www.tiense-veiligheidsclub.be / Beheerder website: Bruno Vandeput
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu