INFO 8ste Hagelandrit zondag 7 april 2024 - Tiense Veiligheidsclub

Oldtimerclub
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

INFO 8ste Hagelandrit zondag 7 april 2024


Info 8ste Hagelandrit

 
Op zondag 7 april 2024 organiseren we onze 8ste Hagelandrit voor oldtimers. Deze rit voert ons door het mooie Hageland in volle bloesemperiode.

Het traject bestaat uit 2 delen (deel 1 ± 60 km, deel 2 ± 90 km) en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige binnenwegen. Het is uiteraard ook toegelaten om slechts één van beide delen te rijden.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een rallyplaat (voor de eerste 50 inschrijvingen), roadbook en tussendoortje begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 9u00 in zaal OC XIII, Keienpoelweg 6 te 3300 Hakendover (Tienen). Er is parking voorzien aan de zaal.
Vanaf 9u30 kan de rit aangevat worden.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om een ontbijt, lunch en/of vieruurtje te nuttigen. Voor deze maaltijden hebben we ons laten inspireren door typische gerechten van enkele West-Europese landen.

Voor het ontbijt kan gekozen worden uit spek met eieren (Belgisch) of een trio van broodjes (Frans). De prijs van het ontbijt is 5 euro per persoon.

Voor de lunch kan gekozen worden uit 5 gerechten: friet met stoofvlees (Belgisch), croque monsieur (Frans), moussaka (Grieks), lasagna (Italiaans) of tapas (Spaans). De prijs van de lunch is 12,50 euro per persoon.

Voor het 4-uurtje kan gekozen worden uit 4 gerechten: Brusselse wafel (Belgisch), pannenkoeken (Frans), tiramisu (Italiaans) of Limburgse vlaai (Nederlands). De prijs van het 4-uurtje is 5 euro per persoon (tas koffie/thee inbegrepen).

Deze maaltijden (ontbijt, lunch en 4-uurtje) kunnen apart worden gereserveerd. De betaling mag samen met de betaling van de deelname gedaan worden.

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 3 april 2024 of via het deelnameformulier.
De betaling dient te gebeuren voor donderdag 4 april 2024 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Hagelandrit”.

 
Voor meer info kan je steeds terecht op:

Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook groep: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Instagram: tvc_1992
Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
© 2020 www.tiense-veiligheidsclub.be / Beheerder website: Bruno Vandeput
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu