INFO 4de Limburgs Rondje zondag 11 augustus 2024 - Tiense Veiligheidsclub

Oldtimerclub
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

INFO 4de Limburgs Rondje zondag 11 augustus 2024

 
Info 4de Limburgs Rondje
 
 
 
Op zondag 11 augustus 2024 organiseren we ons 4de Limburgs Rondje voor oldtimers.

Voor deze rit kan er gekozen worden uit 2 routes: een rit van ± 90 km door het mooie Belgisch-Limburg of een rit van ± 170 km door zowel Belgisch- als Nederlands-Limburg.
Beide roadbooks worden bij de inschrijving gegeven, je kan dus de dag zelf kiezen welk traject je zal rijden.

Het traject is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen.
De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een rallyplaat (voor de eerste 50 inschrijvingen), roadbook en tussendoortje begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 9u30 in de Bottelarij, Ulbeekstraat 21 te 3830 Ulbeek (Wellen). Het vertrek van de rondrit is voorzien vanaf 10 uur.

Het dorpsplein voor de Bottelarij is geklasseerd en dus parkeervrij, parkeren kan op de bewaakte (privé-)parking voor de gebouwen van Unicraft/Intesa (Daalstraat 35 te 3830 Ulbeek, dit is op wandelafstand (± 100 m) van de Bottelarij.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om een ontbijt of een lunchpakket te bestellen, alles volledig huisgemaakt in de Bottelarij.

Het ontbijt bestaat uit 3 zoete broodjes uit de eigen bakkerij, een glas appelsap en een tas koffie of thee en kost 15 euro per persoon.

Het lunchpakket bestaat uit 3 verschillende hartige broodjes uit de eigen bakkerij, een stuk tortilla en een flesje appelsap en kost 15 euro per persoon.

Het ontbijt en het lunchpakket kan worden gereserveerd via het deelnameformulier.
 
De betaling mag samen met de betaling van de deelname gedaan worden.

Er staat overigens nog meer lekkers op de menukaart, je kan dit raadplegen via deze link: https://www.flipsnack.com/debottelarij/de-bottelarij-menukaart.html

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 7 augustus 2024 of via het deelnameformulier.
De betaling dient te gebeuren voor donderdag 8 augustus 2024 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Limburgs Rondje”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook groep: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Instagram: tvc_1992
Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
© 2020 www.tiense-veiligheidsclub.be / Beheerder website: Bruno Vandeput
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu